KVĚTÁK ZAPEČENÝ SE SALÁMEM

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / ZELENINA / 



INGREDIENCE: 2 květáky, 250 g salámu, 4 vejce, 100 g másla nebo rostlinného tuku, sůl, petrželka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Květák očistíme, namočíme do studené vody se solí a necháme vyplavat hmyz. Poté jej omyjeme pod tekoucí vodou, rozpůlíme nebo rozebereme na růžičky a vaříme asi 10 minut ve slané vodě. Po vařený květák scedíme, necháme okapat a rozsekáme nadrobno. Mezitím na polovině tuku osmahneme vejce tak, aby byla ještě řídká. Mírně je osolíme. Zapékací misku vymastíme, polovinu nasekaného květáku do ní rozložíme, pokapeme jej máslem, posypeme jej na nudličky nakrájeným salámem, potřeme smaženými vejci a posypeme nasekanou petrželkou. Povrch překryjeme zbytkem nasekaného květáku, pokapeme zbytkem másla a zapečeme asi 15 minut v troubě. 



KVĚTÁK ZAPEČENÝ SE SALÁMEM KVĚTÁK ZAPEČENÝ SE SALÁMEM



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  3,00 | Hodnotilo: 1415 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz